Order81 Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 Witam Jesten nowy za jakiś czas bede sklejać swój pierwszy model w zyciu upolowaną na Allegro Panter ale nie o tym mowa. Mam pytanie: Jakiej jakości są modele firmy UM.Bo są w doś przystępnych cenach co jest wazna dla mnie jako nowicjusz. Chodzi mi jak elementy pasuję do siebie czy łatwosie je składa itp??? Z góry dziękuje za podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valpurgius Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 Wystarczy poszukać- było już na forum KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 viewtopic.php?t=7641&start=0 Poniżej tego wątku masz inny o Bt-7, także UM tam zapytaj. Moja osobista opinia (skala 1/72 tylko rekreacyjnie). Modele średnie, lepsze od Italeri ale gorsze od Revella. Cena przystępna i tematyka ciekawa, spasowanie dobre, detale średniej jakości, zaś plastik słaby jakościowo (jak dla mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Order81 Napisano 5 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2008 Dzięki za podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi