krzysztof66 Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 co do stuga to jedna z ładniejszych sardynek jakie w życiu widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 a ja nawet ostatnio 1 czesci skleic nie moge heh... ja też ;( no ale to jeszce 2 tygodnie i koniec z sesją, przynajmniej do września :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 A ja mam już po sesj Rafale jaki kolor widnieje na tym 2 czołgu czy jest to olive drab ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 17 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2008 olive drab ? Mieszanki na "oko" zieleni,czarnego,białego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi