MajorStachu Napisano 19 Listopada 2021 Share Napisano 19 Listopada 2021 (edytowane) Na początek Gaz 67 od Deagostini z kolekcji samochody wojskowe 2 wojny światowe. Wywaliłem tą plandekę i zrobiłem zrolowaną i oczywiście mocno ubródziłem. Pozdrawiam Stanisław Edytowane 19 Listopada 2021 przez MajorStachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 19 Listopada 2021 Autor Share Napisano 19 Listopada 2021 Tak wyglądał wcześniej. A ostatnie zdjęcie z internetu przedstawia co muszę jeszcze zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 19 Listopada 2021 Share Napisano 19 Listopada 2021 Chyba musisz jeszcze przerobić podstawy foteli bo dają po oczach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 19 Listopada 2021 Autor Share Napisano 19 Listopada 2021 (edytowane) 6 minut temu, Adamo722 napisał: Chyba musisz jeszcze przerobić podstawy foteli bo dają po oczach Czyli jak? Edytowane 19 Listopada 2021 przez MajorStachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 19 Listopada 2021 Share Napisano 19 Listopada 2021 Nie wie może odciąć u góry pod siedzeniem wyrwać i wkleić cienki słupek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi