Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Zakupię w rozsądnej cenie (poniżej 200 pln) któregoś z poniższych Shermanów:

1.M4A3 76W HVSS Sherman Korean war Rye Field model ,nr RM-5049

2.U.S.Medium Tank M4A3E8 Sherman "Easy Eight" Korean War ,Asuka nr 35-041

Edytowane przez piotrkur
  • piotrkur changed the title to [K] Shermana z Koreii w 1:35
Napisano

poczekaj.. chcesz mi powiedzieć że kupisz ten model dopiero jak będzie kosztował poniżej 200pln. cena sklepowa tego modelu to 220zł i około tyle kosztuje w tym polskim sklepie.. 

Panie Piotrze. niech mi pan wytłumaczy dlaczego cena producenta jest nierozsądna. przecież przy brakach towaru trzeba płacić więcej. weźmy na przykład obecne ceny kart graficznych.

• Haha 1
Napisano

Kolego bsnt3k ja wiem że nabijasz sobie posty , ale na tym polega dział "Giełda".. I tak dobrze rozumujesz-chcę kupić któryś z tych modeli za mniej niż 200 pln - taką mam chęć..jeśli zdarzy się ,że ktoś będzie miał chęć sprzedać mi go w takiej cenie to mi to tu zaproponuje.Za podaną przez Ciebie cenę mogę jak sam zauważyłeś kupić go w sklepie.

No i wysokość cen kart graficznych mnie absolutnie nie interesuje,bo to  nie forum informatyczno-komputerowe a modelarskie.Jeśli masz któryś z modeli w cenie poniżej 200 pln na sprzedaż ,to zapraszam na priv, jeśli jednak nie to proszę o nie zaśmiecanie wątku.Pozdrawiam

• Like 1
Napisano

oj, mamy inne podejście do kupowania modeli. dla mnie samą okazją jest to że model jest dostępny. a cena to różnie, czasem drożej czasem taniej. nigdy za to jak dziad :)

pozdrawiam mój licznik postów. kiedyś dobijemy.

Napisano
42 minuty temu, bulik58 napisał:

Pewnie kolega bsnt3k wchodzi do sklepu i.....

313012925_zzz(24).jpg.c8a2a3dc7042f8ff2f3c836f2f28e96b.jpg

panie 58 jak ja wchodzę do sklepu to wiem czego szukam i jaka jest tego aktualna cena. suchar.

pozdrawiam Dżima Carreya. 

Napisano

oj, popisałbym sobie ale w złym kierunku to zmierza. na zdanie o świadomych zakupach wkleja pan panie 58 jakieś fikuśne małpki XD

Napisano
3 godziny temu, bsnt3k napisał:

oj, mamy inne podejście do kupowania modeli. dla mnie samą okazją jest to że model jest dostępny. a cena to różnie, czasem drożej czasem taniej. nigdy za to jak dziad :)

pozdrawiam mój licznik postów. kiedyś dobijemy.

18 minut temu, bsnt3k napisał:

oj, popisałbym sobie ale w złym kierunku to zmierza. na zdanie o świadomych zakupach wkleja pan panie 58 jakieś fikuśne małpki XD

Masz kolego rację-idzie to w złym kierunku jeśli zaczynasz obrażać ludzi..Prosiłem o nie spamowanie w moim poście.Nie pisz tu więcej..

Napisano

Ok. Ten link do sklepu nadal jest aktualny gdybyś jednak chciał kupić ten model w cenie retailu. Pozdrawiam xD

Napisano
Godzinę temu, bsnt3k napisał:

Ok. Ten link do sklepu nadal jest aktualny gdybyś jednak chciał kupić ten model w cenie retailu. Pozdrawiam xD

Ja mam wrażenie, że zarejestrowałeś się tu tylko po to, żeby pohandlować.

Ale masz pecha, bo Admin prowadzi swój sklep i wielkiej kariery ci nie wróżę. :haha:

Napisano

Oczywiście że założyłem konto tylko po to żeby kupować i sprzedawać modele. Napisałem nawet o tym adminowi. Może dlatego mam normalne podejście do zakupów.

• 2 weeks later...
Napisano

Z dodatkami. Niezły wynik wyszukiwania. Obawiam się że cena z wysyłką może nie zadowolić autora tego tematu. To prawdziwy koneser modeli poniżej ceny sklepowej .

• Confused 1
Napisano
35 minut temu, bsnt3k napisał:

To prawdziwy koneser modeli poniżej ceny sklepowej .

Nie-jestem biznesmenem ,który zajmuje się obrotem towarami wszelakimi-tak jak ty kolego bsnt3k,prosiłem też żebyś tu nie zaśmiecał wątku swoimi pseudo-przemyśleniami więc odpuść sobie wszelkie komentarze jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia a tylko chcesz ponabijać sobie posty, co jest mocno żenujące..

Napisano
2 godziny temu, BRAVO112 napisał:

wysylka byla 5 Euro

ale niestety juz zarezerwowany 😞

a ile te dodatki same w sobie są warte?

Napisano
1 godzinę temu, piotrkur napisał:

Zakupiłem.Temat do zamknięcia .

możesz powiedzieć gdzie udało ci się go dostać poniżej ceny sklepowej? też go szukam ale 200zł to trochę za drogo