piotrkur Napisano 29 Listopada 2021 Share Napisano 29 Listopada 2021 (edytowane) Zakupię w rozsądnej cenie (poniżej 200 pln) któregoś z poniższych Shermanów: 1.M4A3 76W HVSS Sherman Korean war Rye Field model ,nr RM-5049 2.U.S.Medium Tank M4A3E8 Sherman "Easy Eight" Korean War ,Asuka nr 35-041 Edytowane 29 Listopada 2021 przez piotrkur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 30 Listopada 2021 Share Napisano 30 Listopada 2021 https://www.marvio-rc.pl/rye-field-model-5049-m4a3-76w-hvss-sherman-korean,3,1403,9010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 30 Listopada 2021 Share Napisano 30 Listopada 2021 nie żebym reklamował sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 30 Listopada 2021 Share Napisano 30 Listopada 2021 nabijam posty do 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 30 Listopada 2021 Autor Share Napisano 30 Listopada 2021 8 godzin temu, bsnt3k napisał: nabijam posty do 100 Brawo Ty!!Czytamy posty dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 30 Listopada 2021 Share Napisano 30 Listopada 2021 Ale że w tym sklepie to za drogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 30 Listopada 2021 Autor Share Napisano 30 Listopada 2021 W dniu 29.11.2021 o 16:38, piotrkur napisał: Zakupię w rozsądnej cenie (poniżej 200 pln)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 1 Grudnia 2021 Share Napisano 1 Grudnia 2021 poczekaj.. chcesz mi powiedzieć że kupisz ten model dopiero jak będzie kosztował poniżej 200pln. cena sklepowa tego modelu to 220zł i około tyle kosztuje w tym polskim sklepie.. Panie Piotrze. niech mi pan wytłumaczy dlaczego cena producenta jest nierozsądna. przecież przy brakach towaru trzeba płacić więcej. weźmy na przykład obecne ceny kart graficznych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 1 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2021 Kolego bsnt3k ja wiem że nabijasz sobie posty , ale na tym polega dział "Giełda".. I tak dobrze rozumujesz-chcę kupić któryś z tych modeli za mniej niż 200 pln - taką mam chęć..jeśli zdarzy się ,że ktoś będzie miał chęć sprzedać mi go w takiej cenie to mi to tu zaproponuje.Za podaną przez Ciebie cenę mogę jak sam zauważyłeś kupić go w sklepie. No i wysokość cen kart graficznych mnie absolutnie nie interesuje,bo to nie forum informatyczno-komputerowe a modelarskie.Jeśli masz któryś z modeli w cenie poniżej 200 pln na sprzedaż ,to zapraszam na priv, jeśli jednak nie to proszę o nie zaśmiecanie wątku.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 1 Grudnia 2021 Share Napisano 1 Grudnia 2021 W dniu 30.11.2021 o 11:44, bsnt3k napisał: nabijam posty do 100 Jak będziesz miał 99 to ci Admin połowę skasuje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 1 Grudnia 2021 Share Napisano 1 Grudnia 2021 oj, mamy inne podejście do kupowania modeli. dla mnie samą okazją jest to że model jest dostępny. a cena to różnie, czasem drożej czasem taniej. nigdy za to jak dziad pozdrawiam mój licznik postów. kiedyś dobijemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 1 Grudnia 2021 Share Napisano 1 Grudnia 2021 42 minuty temu, bulik58 napisał: Pewnie kolega bsnt3k wchodzi do sklepu i..... panie 58 jak ja wchodzę do sklepu to wiem czego szukam i jaka jest tego aktualna cena. suchar. pozdrawiam Dżima Carreya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 1 Grudnia 2021 Share Napisano 1 Grudnia 2021 oj, popisałbym sobie ale w złym kierunku to zmierza. na zdanie o świadomych zakupach wkleja pan panie 58 jakieś fikuśne małpki XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 1 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2021 3 godziny temu, bsnt3k napisał: oj, mamy inne podejście do kupowania modeli. dla mnie samą okazją jest to że model jest dostępny. a cena to różnie, czasem drożej czasem taniej. nigdy za to jak dziad pozdrawiam mój licznik postów. kiedyś dobijemy. 18 minut temu, bsnt3k napisał: oj, popisałbym sobie ale w złym kierunku to zmierza. na zdanie o świadomych zakupach wkleja pan panie 58 jakieś fikuśne małpki XD Masz kolego rację-idzie to w złym kierunku jeśli zaczynasz obrażać ludzi..Prosiłem o nie spamowanie w moim poście.Nie pisz tu więcej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 1 Grudnia 2021 Share Napisano 1 Grudnia 2021 Ok. Ten link do sklepu nadal jest aktualny gdybyś jednak chciał kupić ten model w cenie retailu. Pozdrawiam xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 1 Grudnia 2021 Share Napisano 1 Grudnia 2021 Godzinę temu, bsnt3k napisał: Ok. Ten link do sklepu nadal jest aktualny gdybyś jednak chciał kupić ten model w cenie retailu. Pozdrawiam xD Ja mam wrażenie, że zarejestrowałeś się tu tylko po to, żeby pohandlować. Ale masz pecha, bo Admin prowadzi swój sklep i wielkiej kariery ci nie wróżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 1 Grudnia 2021 Share Napisano 1 Grudnia 2021 Oczywiście że założyłem konto tylko po to żeby kupować i sprzedawać modele. Napisałem nawet o tym adminowi. Może dlatego mam normalne podejście do zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 13 Grudnia 2021 Share Napisano 13 Grudnia 2021 nie wiem, czy wolno wklejac link, ale sprobuje: Ryefield Model Bausatz 1:35 M4A3 Sherman Korean War + Upgrade Set in Nordrhein-Westfalen - Siegburg | eBay Kleinanzeigen (ebay-kleinanzeigen.de) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 14 Grudnia 2021 Share Napisano 14 Grudnia 2021 Z dodatkami. Niezły wynik wyszukiwania. Obawiam się że cena z wysyłką może nie zadowolić autora tego tematu. To prawdziwy koneser modeli poniżej ceny sklepowej . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 14 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2021 35 minut temu, bsnt3k napisał: To prawdziwy koneser modeli poniżej ceny sklepowej . Nie-jestem biznesmenem ,który zajmuje się obrotem towarami wszelakimi-tak jak ty kolego bsnt3k,prosiłem też żebyś tu nie zaśmiecał wątku swoimi pseudo-przemyśleniami więc odpuść sobie wszelkie komentarze jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia a tylko chcesz ponabijać sobie posty, co jest mocno żenujące.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 14 Grudnia 2021 Share Napisano 14 Grudnia 2021 wysylka byla 5 Euro ale niestety juz zarezerwowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 14 Grudnia 2021 Share Napisano 14 Grudnia 2021 2 godziny temu, BRAVO112 napisał: wysylka byla 5 Euro ale niestety juz zarezerwowany a ile te dodatki same w sobie są warte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 15 Grudnia 2021 Share Napisano 15 Grudnia 2021 okolo 20 Euro czyli cena byla bardzo dobra, ale, jak juz napisalem, jest zarezerwowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 15 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2021 Zakupiłem.Temat do zamknięcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 15 Grudnia 2021 Share Napisano 15 Grudnia 2021 1 godzinę temu, piotrkur napisał: Zakupiłem.Temat do zamknięcia . możesz powiedzieć gdzie udało ci się go dostać poniżej ceny sklepowej? też go szukam ale 200zł to trochę za drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi