figfan Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 mówiac szczerze chwila nostalgiiiii .... jak dla mnie model jest bardzo wdzieczny i narobiłem sie juz nich kilka...a prace nad nastepnym trwaja...tym razem bedzie to wyrsja jednostek górskich tyle ze bedzie cała pootwierana..bagaznik w koszu,kable itd..... jak narazie dwa...kolejne juz jutro bo zdjecia mi sie zapodziały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Eeee tego owego... leżę, szukam szczęki itd. Ale na tym drugim motocykliści wyglądają jakby nie mieli zupełnie twarzy - może to wina zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubid Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Pierwszy motocykl coś pięknego i do tego ten "szatański" uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Pierwszy ble drugi sam miodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Pierwszy ble drugi sam miodek Też tak uważam. Na drugim jest bardzo ładne kamo. Figfan zrób lepsze fotki drugiego, a przede wszystkim więcej, bo po jednej to ciężko osądzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 A mnie się podoba właśnie pierwszy. Fajny ma klimacik i ten uśmiech. Za to drugi na pewno jest bardziej urozmaicony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 9 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2008 ten drugi jest zrobiony na podstawie dokumentacji i posiada radiostacje ...postaram sie wrzucic jeszcze moje dwie inne rmw oraz lepsze fotki poprzednich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 9 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2008 a oto jeszcze jedna bmw ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Niezły ten nowy BMW. Przypomina sytuację z filmu Indiana Jones Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 9 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2008 i kolejne,,,tym razem stere sprzed 3 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi