Ipkinss Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 (edytowane) Witam! Zacząłem robić dla kolegi model Airbusa A320 "Condor" (Revell 1/144). Z racji tego, że jest to mój pierwszy "pasażer" mam pytanie do sklejaczy "cywilnych" latadeł Jak pewnie wiecie nie ma w zestawie kokpitu, a zatem, co zrobić za oszkleniem kabiny pilotów żeby nie było widać wielkiej pustki w kadłubie? Budowy od podstaw nie będę się podejmował bo tego mam za wiele przy Halifaxie, a poza tym koledze zależy głównie na ładnej "prezencji" zewnętrznej Pozdrawiam Ipkinss Edytowane 10 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 zrób zdjęcie kabiny i wklej w pozycji L (patrząc z lewej strony kadłuba) (pancerniacy robią tak np. ze zdjęciem silnika ukrytym pod żaluzjami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi