winrich Napisano 11 Grudnia 2021 Share Napisano 11 Grudnia 2021 Ciągnik, który pokazałem w galerii modeli cywilnych powstał jako odskocznia od malowania figurek, co ostatnimi czasy mocno mnie wkręciło. Prezentowana figurka w skali 75 mm. pochodzi od Pegaso models. Bardzo fajny kawałek żywicy, odlany praktycznie w całości. Oddzielnie były miecz, sztylet i topór z rękawicami. Jedyną skazę zauważyłem na nagolennikach z tyłu, co udało mi się jako tako zaszpachlować. Jakieś mankamenty w odlewie można zauważyć również między brwiami a przyłbicą. Tam jednak nie odważyłem się majstrować. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 19 Grudnia 2021 Share Napisano 19 Grudnia 2021 Mój ulubieniec (obok traktorka). Kaftan wyszedł prima sort, a na żywo figurka prezentuje się jeszcze lepiej, niż na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi