ccrriiss Napisano 14 Czerwca 2008 Share Napisano 14 Czerwca 2008 Kolejny IN-BOX.Kolejny japończyk i kolejna Honda.Nic dodać ująć nawet z upływem lat tak samo jak z Suprą sylwetka dalej "świeża" i stylowa. ZDJĘCIA ROBIONE TELEFONEM Pudełko: Instrukcja: Wypraski: Oszklenie: Felgi i opony: Podwozie i kasta: Kalkomanie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 14 Czerwca 2008 Share Napisano 14 Czerwca 2008 Fajowa Preluda, że tak powiem Nie wiem czy wiesz ale w oryginale (w realu) tylna oś jest skrętna!! Czyli skręca się w kierunku przeciwnym niż przednie koła przez co auto wykonuje ciaśniejszy skręt (przednie koła w lewo - tylne w prawo) Podoba mi się model, pochwal się o ile twój portwel jest szczuplejszy Pozdrawiam!! PS: Jak nie będzie ci się chciało go sklejać to możesz mi go odstąpić, jeśli jest ciężarem dla ciebie to wezmę go nawet za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 Tylko wersje USDM i podobno tylko przed liftingiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2008 Nie oddam jej na pewno więc nie mas zna co liczyć A co do tych czterech kół skrętnych to wiem w końcu moja branża A to czy one były montowane to nie zależy od wersji tylko od silnika.Przynajmniej tak wyczytałem na stronie Hondy Polska KLIK. A że mój model to Honda z roku '95 ze silnikiem VTEC to jest belka skrętna. Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Z tego co ja wiem tylna oś skrętna była tylko na rynku amerykańskim... i była przy silnikach H22, F22 i H23 A te roczniki podaje przez fujimi są złe tak samo w DC2 pisali 1995 a miała felgi 4x114,3 czyli 1996. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi