Bikernytzu Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 Chciałbym się podzielić zdjęciami mimo, że zapewne jest ich sporo w internecie. Zdjęcia z przed kilku lat z podwórka zabawy własnej tj min. Bwp-1 o nr 3301 o wdzięcznej nazwie "Ares" własność kolegi którym miałem okazję pojeździć osobiście. Pozdrowienia dla owego kolegi, właściciela Grzesia 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Zauważyłem na wieży tego BWP-a oznaczenie Grup Śląsk, którym są oznaczone niektóre pojazdy z Muzeum Techniki Wojskowej w Zabrzu. Czy ten pojazd jest własnością tego muzeum? Pozdrawiam. Andrzej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bikernytzu Posted April 11, 2022 Author Share Posted April 11, 2022 W dniu 17.03.2022 o 07:29, Endrju napisał: Zauważyłem na wieży tego BWP-a oznaczenie Grup Śląsk, którym są oznaczone niektóre pojazdy z Muzeum Techniki Wojskowej w Zabrzu. Czy ten pojazd jest własnością tego muzeum? Pozdrawiam. Andrzej. Nie wiem jak teraz ale jakiś czas temu pojazd trafił do 10sudeckiej z Opola, owszem był wcześniej u braci z Zabrza. Jednakże pojazd jest własnością kolegi Grzesia z Bielska Białej i między zlotami stacjonował w Opolu od 2012roku. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bikernytzu Posted June 3, 2022 Author Share Posted June 3, 2022 To być może się znamy....też sporo lat temu byłem jej członkiem. Czasy "heli " że tak ujmę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts