Bikernytzu Napisano 22 Stycznia 2022 Napisano 22 Stycznia 2022 Chciałbym się podzielić zdjęciami mimo, że zapewne jest ich sporo w internecie. Zdjęcia z przed kilku lat z podwórka zabawy własnej tj min. Bwp-1 o nr 3301 o wdzięcznej nazwie "Ares" własność kolegi którym miałem okazję pojeździć osobiście. Pozdrowienia dla owego kolegi, właściciela Grzesia 1 Cytuj
Endrju Napisano 17 Marca 2022 Napisano 17 Marca 2022 Zauważyłem na wieży tego BWP-a oznaczenie Grup Śląsk, którym są oznaczone niektóre pojazdy z Muzeum Techniki Wojskowej w Zabrzu. Czy ten pojazd jest własnością tego muzeum? Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj
Bikernytzu Napisano 11 Kwietnia 2022 Autor Napisano 11 Kwietnia 2022 W dniu 17.03.2022 o 07:29, Endrju napisał: Zauważyłem na wieży tego BWP-a oznaczenie Grup Śląsk, którym są oznaczone niektóre pojazdy z Muzeum Techniki Wojskowej w Zabrzu. Czy ten pojazd jest własnością tego muzeum? Pozdrawiam. Andrzej. Nie wiem jak teraz ale jakiś czas temu pojazd trafił do 10sudeckiej z Opola, owszem był wcześniej u braci z Zabrza. Jednakże pojazd jest własnością kolegi Grzesia z Bielska Białej i między zlotami stacjonował w Opolu od 2012roku. 1 Cytuj
Bikernytzu Napisano 3 Czerwca 2022 Autor Napisano 3 Czerwca 2022 To być może się znamy....też sporo lat temu byłem jej członkiem. Czasy "heli " że tak ujmę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi