Bikernytzu Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 Chciałbym się podzielić zdjęciami mimo, że zapewne jest ich sporo w internecie. Zdjęcia z przed kilku lat z podwórka zabawy własnej tj min. Bwp-1 o nr 3301 o wdzięcznej nazwie "Ares" własność kolegi którym miałem okazję pojeździć osobiście. Pozdrowienia dla owego kolegi, właściciela Grzesia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 17 Marca 2022 Share Napisano 17 Marca 2022 Zauważyłem na wieży tego BWP-a oznaczenie Grup Śląsk, którym są oznaczone niektóre pojazdy z Muzeum Techniki Wojskowej w Zabrzu. Czy ten pojazd jest własnością tego muzeum? Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 11 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2022 W dniu 17.03.2022 o 07:29, Endrju napisał: Zauważyłem na wieży tego BWP-a oznaczenie Grup Śląsk, którym są oznaczone niektóre pojazdy z Muzeum Techniki Wojskowej w Zabrzu. Czy ten pojazd jest własnością tego muzeum? Pozdrawiam. Andrzej. Nie wiem jak teraz ale jakiś czas temu pojazd trafił do 10sudeckiej z Opola, owszem był wcześniej u braci z Zabrza. Jednakże pojazd jest własnością kolegi Grzesia z Bielska Białej i między zlotami stacjonował w Opolu od 2012roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 3 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2022 To być może się znamy....też sporo lat temu byłem jej członkiem. Czasy "heli " że tak ujmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi