dziuba Napisano 23 Stycznia 2022 Share Napisano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Zaginarka użyta 2-3 razy, sprzedaję komplet wraz z pudełkiem i zapasowymi płytkami - cena 300zł. Zestaw waloryzacyjny do Bismarcka w środku stan igła - pudełko stan od leżakowania. cena 800zł do negocjacji. Aerograf Badger T70. Nie używany od dwóch lat, pół roku temu wymieniona iglica na nową. Na tyle na ile byłem w stanie sprawdzić - w pełni sprawny. Zgodnie z prawem, jeśli okaże się, że coś nie działa mam obowiązek przyjąć zwrot. W komplecie z wężem. - 200zł. Używane organizery na narzędzia firmy Hobby Zone. Statyw do Malowania z Zaciskami Stacja Lakiernicza Edytowane 4 Lutego 2022 przez dziuba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziuba Napisano 4 Lutego 2022 Autor Share Napisano 4 Lutego 2022 aerograf sprzedany. z Hobby Zone została na sprzedaż stacja lakiernicza oraz statyw do malowania. Cena na pontos spada do 800, zaginarka do lekkiej negocjacji i dodałem foty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi