SzymonP. Napisano 17 Lutego 2022 Share Napisano 17 Lutego 2022 Cześć, Dziś kilka zdjęć czegoś innego, musiałem odpocząć od klimatów 2 wojennych i od okularów powiększających na nosie. Chociaż...po tej figurce muszę wrócić do moich niemiaszków w 1:35. Wyszedł trochę taki warsztat/niewarsztat bo sporo już pomalowałem. Figurka w skali 1:24 czyli figurkowe 75mm, jednak jej wysokość to około 10cm, czyli jednym słowem kawał bydlaka. Zostało sporo drobnych detali, a najtrudniej będzie mi z NMM na ostrzu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CH123 Napisano 17 Lutego 2022 Share Napisano 17 Lutego 2022 Nie taki brzydki, powiedziałbym że nawet fajny. Warhammer czy jakieś inne uniwersum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonP. Napisano 18 Lutego 2022 Autor Share Napisano 18 Lutego 2022 8 godzin temu, CH123 napisał: Nie taki brzydki, powiedziałbym że nawet fajny. Warhammer czy jakieś inne uniwersum? Chyba World of Warcraft ale nie jestem pewien, nie znam się aż tak dobrze na tych uniwersach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi