PawelP-38Abcdef Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 Witam, Chciałem się poradzić na temat doboru farb, do modelu, ponieważ kiedy ostatnio sam dobrałem kolory do kamuflażu i na modelu wyglądały zupełnie inaczej. Na modelu CH 53 Revella chciałbym dać taki kamuflaż jak na zdjęciu (zdjęcie z internetu, nie moje). Maluję aerografem. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackriver Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 (edytowane) https://www.scalemates.com/pl/kits/print-scale-72-135-sikorsky-s-65-sea-stallion--941180 - masz kolory i kalki. ale może prościej taki? (ten sam serial) Edytowane 19 Lutego 2022 przez blackriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelP-38Abcdef Napisano 24 Lutego 2022 Autor Share Napisano 24 Lutego 2022 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackriver Napisano 25 Lutego 2022 Share Napisano 25 Lutego 2022 15 godzin temu, PawelP-38Abcdef napisał: Dziękuję. Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi