Endrju Napisano 16 Kwietnia 2022 Share Napisano 16 Kwietnia 2022 No to zróbmy podsumowanie. Wymalowałeś model w jakimś piaskowym kolorem. Napisałeś że położyłeś kurz i wash. Ja tylko domyślam się że to wszystko czarne co widać na zdjęciu to nie jest kurz tylko wash. Jeśli to miał być wash to bardzo, bardzo przesadziłeś z jego ilością. Nie będę Ci tutaj serwował wykładu jak się nakłada wash. Znajdź na tym forum dział, w którym dowiesz się wszystkiego. W sieci tez znajdziesz mnóstwo informacji zarówno pisanej jak i formie filmowej. Co do tego modelu to możesz go zostawić tak na pamiątkę, ale szkoda by było modelu bo w sumie dobrze zacząłeś tylko za szybko poleciałeś do przodu. Zabrzmi brutalnie ale chyba najlepszym wyjściem będzie umycie go i pomalowanie raz jeszcze. Chyba że ktoś z kolegów ma pomysł jak to poprawić. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barti94 Napisano 16 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2022 To mój pierwszy model i faktycznie trochę poleciałem z tym washem i przesadziłem. Z drugiej strony ciągle się uczę i wiem już, że dużo washa to bardzo zły pomysł. Będę się starać poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 16 Kwietnia 2022 Share Napisano 16 Kwietnia 2022 Prowadź regularnie warsztat. Tutaj przeskoczyłeś z etapu posklejanych kilku elementów na gotowy koszmarek. Aktualizuj na bieżąco to i sugestie tak otrzymasz, jest tu fajna grupa, chętna do pomocy, wystarczy zapytać a potem postawić kilka flaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 16 Kwietnia 2022 Share Napisano 16 Kwietnia 2022 Jedyny ratunek dla tego modelu to zmycie całkowicie farby i pomalowanie od nowa. No i małe kroki w malowaniu z wrzucaniem poczszegilnych etapów by można było oceniać i poprawiać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 16 Kwietnia 2022 Share Napisano 16 Kwietnia 2022 Nie wiem co tu się wydarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi