Grzegorz Napisano 28 Czerwca 2008 Share Napisano 28 Czerwca 2008 Międzynarodowy Zlot Kierowców Aut Ciężarowych 28 czerwca 2008 r. Deszczno 11:00 Parada truckerów- konwój samochodów ciężarowych Deszczno- Gorzów- Deszczno 12:30 Rozpoczęcie Zlotu 12:50 Koncert w wykonaniu Alicji Boncol 13:30 Konkurencje sprawnościowe ciężarówką Mercedes 14:00 Konkurencje sprawnościowe – Husqvarna- pokazy drwali 15:00 Koncert w wykonaniu Alicji Boncol- c.d. 15:30 Konkurencje sprawnościowe -Husqvarna c.d. 16:15 Losowanie wśród kierowców aut ciężarowych wycieczki zagranicznej 16:30 Pokaz iluzjonistyczny – iluzjonista Brosi ( w programie m.in. jazda z zakrytymi oczami wśród publiczności) 17:15 Koncert w wykonaniu Alicji Boncol c.d. 18:00 Konkurencje sprawnościowe Castrol 18:30 Koncert w wykonaniu Alicji Boncol c.d. 19:15 Losowanie nagród wśród uczestników Zlotu 20:00 Pokaz iluzjonistyczny – iluzjonista Brosi- c.d. 21:15 Koncert w wykonaniu Bartka Wrony 22:30 Pokaz sztucznych ogni 23:00 Dyskoteka na wolnym powietrzu Będą zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 28 Czerwca 2008 Share Napisano 28 Czerwca 2008 Chciałem jechać lecz gdy się dowiedziałem ile to kilometrów (dokładnie 495 km) to zrezygnowałem Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 28 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2008 I wszystkie jechały przez miasto trąbiąc... Czad... Będzie więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 28 Czerwca 2008 Share Napisano 28 Czerwca 2008 Z ciekawej perspektywy robione zdjęcia A co do autek... Ciekawe na której budowie jeździ ta betoniarka, przecież to jeden z najgorszych odłamów transportu - budowle! Nie szkoda brudzić tego lakieru ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 28 Czerwca 2008 Share Napisano 28 Czerwca 2008 Mogłem się przejechać, bo widzę, że konwój niezły, a do GW mam nie daleko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 28 Czerwca 2008 Share Napisano 28 Czerwca 2008 Niezła kolekcja przejechała przez miasto hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 28 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2008 Ciągniki stały zbyt ciasno, żeby zrobić lepsze zdjęcia. Gdy wyjeżdżałem, impreza się rozkręcała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi