wladca5 Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 Zaczynam budowę samolotu SPITFIRE o skali 1:48. Na samym początku muszę pomalować pilota, ale nie wiem w jakie barwy. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 Również witamy Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezetel Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 Witaj . Coś w ten deseń. To są figurki ze strony CMK : created by picasa2html Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spit Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 Cześć Jest jeszcze druga sprawa, która to wersja Spita i w jakich barwach go robisz? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wladca5 Napisano 30 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2008 Robie go w takich barwach: lub w takiej: Tokladnie taki mam model jak na tym pudelku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 Też witam i zyczę powodzenia. Do Spitów mam sentyment...kibicuję, trzymam kciuki, bedę śledził ten wątek. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wladca5 Napisano 2 Lipca 2008 Autor Share Napisano 2 Lipca 2008 No pomozcie mi. Please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Witam! No pomozcie mi. Please Smile Zawsze jeżeli to będzie możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezetel Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Witam. No pomozcie mi. Please W czym jeszcze możemy Ci pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wladca5 Napisano 2 Lipca 2008 Autor Share Napisano 2 Lipca 2008 W tym samym co na poczatku. W jakich barwach ma byc pilot ze spitfire. Dokladnie z tego modelu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezetel Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Witam. Czy chodzi Ci o podanie numerów farb ? Jeżeli tak , to powinny być w instrukcji montażu Twojego modelu . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wladca5 Napisano 2 Lipca 2008 Autor Share Napisano 2 Lipca 2008 Nie chodzi mi o to zebyscie wrzucili zdjecia , na ktorym by byl pomalowany pilot ze spitfier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezetel Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Witaj. Nie mam pomalowanego pilota ze Spifire'a , ale mogę wrzucić fotkę polskich pilotów latających na Spitach . Pozdrowienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi