chipmen Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 (edytowane) Witam serdecznie potrzebuje instrukcji budowy modelu firmy revell JU 88 niemoge nigdzie jej znaleźć proszę o pomoc jak ktoś ma niech powiadomi mnie na PW. Edytowane 30 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 Jak powiesz jaki to model to moze coś zaradzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 chyba chodzi o instrukcję do Ju88, a nie modelu ju88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 To ja też bym poprosił bo jeszcze nigdy nie widziałem instrukcji obsługi samolotu a przyznam, że chętnie bym coś takiego poczytał Pozdrawiam P.S. jak by któś miał jeszcze instrukcje jakiś wiatraków to też z miłą chęcią przyjme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 Gdzieś w czeluściach komputra mam instrukcję, ale do Bf-109 G6 i to w dodatku amerykańską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 Czy chodzi o Ju88 z Revella w 1/72?? jesli tak to posiadam ten model jeszcze w pudełku i mogę zeskanowac instrukcję. Podeślij miala na PW to wyślę tę instrukcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi