LordDisneyland Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 Prośbę mam taką, czy jakiś posiadacz [szczęślywy?] zestawów "2 in 1" dragona w skali 1/144 mógłby inboksa jakiegoś zamieścić? Chodzi mi głównie o te z Prowlerem lub Intruderem [bo i takim słyszałem] - nijak tego obejrzec nie mogę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 LordDisneyland, jak znajdę jutro chwilę czasu to wrzucę Ci Intrudera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 Tu masz jakies inboxy http://www.modellversium.de/kit/sparte.php?id=8&scale=1:144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Właśnie sprawdziłem, że z Dragona mam Prowlera, a nie Intrudera. Tego drugiego mam z Tamyii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 6 Lipca 2008 Autor Share Napisano 6 Lipca 2008 Tego drugiego mam z Tamyii. 1/100 , tak? tośmy już o nim rozmawiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi