Tommi Napisano 1 Lipca 2008 Napisano 1 Lipca 2008 Witam Rozpoczynam budowę nowego modelu. - Ford Aeromax 120 - czyli kolejny Ford do mojej małej kolekcji. Link do In-Boxa viewtopic.php?t=8384 Pytania: 1 Na jaki kolor pomalować ramę? - propozycje (myślałem o czerwonym lub srebrnym) ale może i cosik innego? 2 Ma ktoś jakieś zdjęcia tegoż Forda, szukałem i jak dla mnie mało Wszelkie porady, uwagi, itp mile widziane Zdjęcia dam jak coś pomaluje, poneważ narazie ino skleiłem ramę Pozdrawiam Tomek Cytuj
TomaszDudek Napisano 1 Lipca 2008 Napisano 1 Lipca 2008 Jeśli chodzi o rame to czarny szary lub srebrny będzie ok czerwony lepiej sobie odpuść Cytuj
milmak Napisano 1 Lipca 2008 Napisano 1 Lipca 2008 Co do koloru ramy to zalezy jakiego kolozu robisz kabine... Cytuj
Tommi Napisano 2 Lipca 2008 Autor Napisano 2 Lipca 2008 Co do kabiny to myślałem o jednej z wersji: czyli czerwień kontra granat - jeszcze nie wybrałem mam niekompletne kalki od wersji Italeri, a od Revella będe miał kompltne w 99% wnętrze to raczej coś takiego lub podobne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi