Tommi Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Witam Rozpoczynam budowę nowego modelu. - Ford Aeromax 120 - czyli kolejny Ford do mojej małej kolekcji. Link do In-Boxa viewtopic.php?t=8384 Pytania: 1 Na jaki kolor pomalować ramę? - propozycje (myślałem o czerwonym lub srebrnym) ale może i cosik innego? 2 Ma ktoś jakieś zdjęcia tegoż Forda, szukałem i jak dla mnie mało Wszelkie porady, uwagi, itp mile widziane Zdjęcia dam jak coś pomaluje, poneważ narazie ino skleiłem ramę Pozdrawiam Tomek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaszDudek Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Jeśli chodzi o rame to czarny szary lub srebrny będzie ok czerwony lepiej sobie odpuść Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milmak Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Co do koloru ramy to zalezy jakiego kolozu robisz kabine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommi Posted July 2, 2008 Author Share Posted July 2, 2008 Co do kabiny to myślałem o jednej z wersji: czyli czerwień kontra granat - jeszcze nie wybrałem mam niekompletne kalki od wersji Italeri, a od Revella będe miał kompltne w 99% wnętrze to raczej coś takiego lub podobne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts