Tommi Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Witam Rozpoczynam budowę nowego modelu. - Ford Aeromax 120 - czyli kolejny Ford do mojej małej kolekcji. Link do In-Boxa viewtopic.php?t=8384 Pytania: 1 Na jaki kolor pomalować ramę? - propozycje (myślałem o czerwonym lub srebrnym) ale może i cosik innego? 2 Ma ktoś jakieś zdjęcia tegoż Forda, szukałem i jak dla mnie mało Wszelkie porady, uwagi, itp mile widziane Zdjęcia dam jak coś pomaluje, poneważ narazie ino skleiłem ramę Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Jeśli chodzi o rame to czarny szary lub srebrny będzie ok czerwony lepiej sobie odpuść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Co do koloru ramy to zalezy jakiego kolozu robisz kabine... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 2 Lipca 2008 Autor Share Napisano 2 Lipca 2008 Co do kabiny to myślałem o jednej z wersji: czyli czerwień kontra granat - jeszcze nie wybrałem mam niekompletne kalki od wersji Italeri, a od Revella będe miał kompltne w 99% wnętrze to raczej coś takiego lub podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi