gren Napisano 26 Maja 2022 Share Napisano 26 Maja 2022 . XV wiek herb Ostoja .zdięcia pójdą w 2 częsciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 26 Maja 2022 Autor Share Napisano 26 Maja 2022 cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 26 Maja 2022 Share Napisano 26 Maja 2022 (edytowane) Ogólnie fajny, ale przed bitwą nie powinien jeść krwawego befsztyka P. S. Trochę podobny do Willema Dafoe Edytowane 29 Maja 2022 przez giberes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 27 Maja 2022 Autor Share Napisano 27 Maja 2022 giberes .Dzięki jakoś nie zwróciłem uwagi troczę go ucywilizowałem żeby nie był taki krwawy Willem Defoe - nie znam człowieka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 27 Maja 2022 Share Napisano 27 Maja 2022 6 godzin temu, gren napisał: nie znam człowieka Wstyd! https://pl.wikipedia.org/wiki/Willem_Dafoe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 1 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2022 W dniu 27.05.2022 o 22:30, piotrkur napisał: Wstyd! https://pl.wikipedia.org/wiki/Willem_Dafoe jakoś mało filmowy jestem ,z aktorów rozpoznaję tylko karolaka a i to nie zawsze .raczej preferuję trochę starsze kino lub bardziej wschodnie .ale fakt -facjata podobna DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 1 Czerwca 2022 Share Napisano 1 Czerwca 2022 Ale "Pluton"to chyba oglądałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 1 Czerwca 2022 Share Napisano 1 Czerwca 2022 Świętych z Bostonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 3 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2022 W dniu 1.06.2022 o 18:41, piotrkur napisał: Ale "Pluton"to chyba oglądałeś?? W dniu 1.06.2022 o 23:09, giberes napisał: Świętych z Bostonu przeglądałem filmografię kojarzę tytuły , ''Pluton" chyba go widziałem ale ze 30 lat temu i "angielski pacjent " ale nie pytajcie o fabułę .Mam nadzieję że następny typ nie będzie budził skojazeń filmowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi