Nexus Napisano 6 Lipca 2008 Share Napisano 6 Lipca 2008 Wynik mojej ostatniej wizyty w Goeteborgu. Zauważyłem to autko na parkingu firmowym i postanowiłem "obstrzelać" obiekt i wycofać na z góry upatrzone pozycje. Niestety wróg był czujny i namierzył mnie zanim nastąpił odwrót Właściciel obserwował auto i zdołał do nas (byłem z kolegą) podejść zanim odjechaliśmy. Widać było wyraźnie jego zaniepokojenie, tym bardziej, że powiedzieliśmy mu, że z Polski jesteśmy Uspokojenie przyszło w momencie, gdy dowiedział się, że pracujemy w tej samej firmie I zdjęcie, którego nie dało się zrobić inaczej... a w Photoshopie usunięcie słupa zajęłoby za dużo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 6 Lipca 2008 Share Napisano 6 Lipca 2008 Hondzie tablice wymazałeś, ale inne to już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 6 Lipca 2008 Autor Share Napisano 6 Lipca 2008 Obiecałem właścicielowi Hondy, że wymażę tablice. Właścicielom tamtych nic nie obiecywałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 6 Lipca 2008 Share Napisano 6 Lipca 2008 Fajny Hondziaszek . Napewno Twój walkaround się przyda . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 6 Lipca 2008 Share Napisano 6 Lipca 2008 Eee tam taki tylko że niebieski stoi u mnie w garażu i czeka aż dostanę prawko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 6 Lipca 2008 Autor Share Napisano 6 Lipca 2008 u-boot, skromności trochę Zawsze jest większa ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgrabny Napisano 8 Sierpnia 2008 Share Napisano 8 Sierpnia 2008 Nexus, pytam bez zlosliwosci. Nie bardzo rozumiem po co nawstawiales tyle zdjec tej hondy. Co w niej takiego nadzwyczajnego? Jak kazdy wstawi zdjecia pierwszego lepszego samochodu to miejsca na forum zabraknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 8 Sierpnia 2008 Share Napisano 8 Sierpnia 2008 Kolego ten dział to są dokumentacje, więc ilość zdjęć jest uzasadniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 10 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2008 Zgrabny, z prostego powodu - mieszkam w dosyć dużym mieście i nie widziałem tu takiej bryczki, więc uznałem ją za mało popularną. Miałem okazję zrobić zdjęcia z punktu widzenia modelarza i tak też zrobiłem. Jak zapewne zauważyłeś na parkingu stało mnóstwo innych samochodów, ale jakoś nie robiłem im wkołospacerniaka. I pamiętam jak trudno było znaleźć zdjęcia do Gallardo, którego kleiłem... Poza tym miejsca na forum nie zabraknie, bo zdjęcia trzymamy na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi