Sjmport Napisano 4 Lipca 2022 Share Napisano 4 Lipca 2022 Model nie ma nic wspólnego z obecną sytuacją za naszą wschodnią granicą. Powstał dla frajdy. Proszę o powstrzymanie się od komentarzy politycznych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 5 Lipca 2022 Autor Share Napisano 5 Lipca 2022 4 godziny temu, bulik58 napisał: Jak na 1/72 bardzo dobrze wyglada , fajne malowanie i nie przesadzone brudzenie. Dziękuję. Z tym kamuflażem sporo się naszukałem. Rosjanie stosują conajmniej kilka wzorów. Malowałem z ręki pędzlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 6 Lipca 2022 Share Napisano 6 Lipca 2022 Model ładny. Ładne zdjęcia z fajnym tłem ale na ostatnim głębia ostrości się rozjechała. Za mało światła chyba było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 6 Lipca 2022 Share Napisano 6 Lipca 2022 Fajny Model z dobrym przybrudzeniem. Podoba się Gratuluje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi