Sjmport Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Model nie ma nic wspólnego z obecną sytuacją za naszą wschodnią granicą. Powstał dla frajdy. Proszę o powstrzymanie się od komentarzy politycznych. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sjmport Posted July 5, 2022 Author Share Posted July 5, 2022 4 godziny temu, bulik58 napisał: Jak na 1/72 bardzo dobrze wyglada , fajne malowanie i nie przesadzone brudzenie. Dziękuję. Z tym kamuflażem sporo się naszukałem. Rosjanie stosują conajmniej kilka wzorów. Malowałem z ręki pędzlem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Model ładny. Ładne zdjęcia z fajnym tłem ale na ostatnim głębia ostrości się rozjechała. Za mało światła chyba było. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bikernytzu Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Fajny Model z dobrym przybrudzeniem. Podoba się Gratuluje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts