Pan_Cerny Napisano 24 Lipca 2022 Share Napisano 24 Lipca 2022 Te z numerem 245 Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 24 Lipca 2022 Share Napisano 24 Lipca 2022 Chyba nie będzie łatwo. Ja zamówiłem u kolegi z forum ale z góry zostałam uprzedzony że to może potrwać. Jeśli jednak byś reflektował to mogę mu podrzucić temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Cerny Napisano 24 Lipca 2022 Autor Share Napisano 24 Lipca 2022 Ale zamówiłeś wykonanie kalkomanii? Oczywiście nie mam pojęcia czy te z techmodu mają właściwy oryginałowi krój. Toro ma je w zestawie "Wojsko Polskie "ale niestety tylko w skali 1:72 Jest też ruska firma które ma te malowanie w swoim zestawie kalkomanii, tylko kupować teraz od nich to trochę faux pas. https://i-modelist.com/goods/205/2974/3009/75468.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 24 Lipca 2022 Share Napisano 24 Lipca 2022 Kalkomanie mają być zrobione od podstaw. Oprócz cyfr będzie orzełek, który przychodzi na osłonę jarzma działa oraz numer ewidencyjny, który znajdował się na przednim pancerzu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Lipca 2022 Share Napisano 25 Lipca 2022 Rozumiem, że byłbys zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Cerny Napisano 25 Lipca 2022 Autor Share Napisano 25 Lipca 2022 Paaaanie szanowny! Z nieba żeś mi spadł z ta informacją. Oczywiście, że wchodzę w ten interes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi