BR44LOK Napisano 25 Lipca 2022 Share Napisano 25 Lipca 2022 Witam, szukam wymiarów rury do jazdy podwodnej , tej co wygląda jak silnik odrzutowy z WZT 1 lub 2, moze ktoś poratuje wystarczy srednica i wysokość tego zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 26 Lipca 2022 Share Napisano 26 Lipca 2022 Daj mi dzień lub dwa. Mam wymiary Rury ewakuacyjna RT-1, muszę tylko zobaczyć czy są na zdjęciach, czy na rysunkach. Pozdrawiam Jacek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 26 Lipca 2022 Share Napisano 26 Lipca 2022 Nie wiem czy przyda ci się ta informacja ale w oryginale taką rurę mają w muzeum w Drzonowie i Nasielsku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 26 Lipca 2022 Share Napisano 26 Lipca 2022 Rozczytasz się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BR44LOK Napisano 29 Lipca 2022 Autor Share Napisano 29 Lipca 2022 Jacku , rozczytam :-), jesteś jak zawsze nieoceniony w pomocy , wielkie tobie dzięki Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi