Edax Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Witka ! Buduję od jakiegoś czasu tenże model, narazie prace idą żółwim tempem, chyba ze względu na pogodę... Postęp nie jest ogromny ale coś pokazać mogę, z góry uprzedzam jest to jeden z moich pierwszych modeli (bodajrze 6). Schnące skrzydła: Kabinka: Proszę o komentarze i jak zwykle serdecznie pozdrawiam, Edax ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucjusz10 Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 jka narazie dużo ci nie powiem ale pracuj dalej poowodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage3 Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 O A-10 fajnie a w jakim kamo KUBA ma zamiar go zrobić ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edax Posted July 8, 2006 Author Share Posted July 8, 2006 No widzisz Piotrze i tutaj mam problem, w pudełku Academy mam kalki tylko do kamo europejskiego (dobrze mówię ?), i tutaj nasuwa się moje pytanie czy taki typ kamo był używany podczas Pustynej Burzy ? Czy tylko szare malowanie ? Szczerze powiem zawiodłem się na Academy, słabe spasowanie skrzydeł + spód kabiny. Niestety będzie troszkę szpachlowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage3 Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Jeśli chodzi o pierwszą wojne w zatoce to to kamo (European 1) jest jak najbardzie Si. Jak chcesz jakieś malowani z PB to zakup subie zestaw HDL-u są tam kamo wymienione wyżej i taki fajny eksperymentalny "Peanut", który był przygotowywany z myślą o walkach nad pustynią Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts