Edax Napisano 7 Lipca 2006 Share Napisano 7 Lipca 2006 Witka ! Buduję od jakiegoś czasu tenże model, narazie prace idą żółwim tempem, chyba ze względu na pogodę... Postęp nie jest ogromny ale coś pokazać mogę, z góry uprzedzam jest to jeden z moich pierwszych modeli (bodajrze 6). Schnące skrzydła: Kabinka: Proszę o komentarze i jak zwykle serdecznie pozdrawiam, Edax ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjusz10 Napisano 8 Lipca 2006 Share Napisano 8 Lipca 2006 jka narazie dużo ci nie powiem ale pracuj dalej poowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 8 Lipca 2006 Share Napisano 8 Lipca 2006 O A-10 fajnie a w jakim kamo KUBA ma zamiar go zrobić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edax Napisano 8 Lipca 2006 Autor Share Napisano 8 Lipca 2006 No widzisz Piotrze i tutaj mam problem, w pudełku Academy mam kalki tylko do kamo europejskiego (dobrze mówię ?), i tutaj nasuwa się moje pytanie czy taki typ kamo był używany podczas Pustynej Burzy ? Czy tylko szare malowanie ? Szczerze powiem zawiodłem się na Academy, słabe spasowanie skrzydeł + spód kabiny. Niestety będzie troszkę szpachlowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 9 Lipca 2006 Share Napisano 9 Lipca 2006 Jeśli chodzi o pierwszą wojne w zatoce to to kamo (European 1) jest jak najbardzie Si. Jak chcesz jakieś malowani z PB to zakup subie zestaw HDL-u są tam kamo wymienione wyżej i taki fajny eksperymentalny "Peanut", który był przygotowywany z myślą o walkach nad pustynią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi