tees Napisano 13 Lipca 2008 Share Napisano 13 Lipca 2008 Witam . Wczoraj tj. w sobote 12 lipca w Bielsku -Białej miał miejsce jeden z etapów Beskidzkiego Rajdu Pojazdów Zabytkowych połączony z wystawą tychże cudeniek.Uczestniczyło w nim ponad siedemdziesiąt załóg. Niejestem motoromaniakiem ale to co zobaczyłem to naprawde mnie mile zaskoczyło. Pieknie odrestaurowane samochody i załogi w ubiorach z epoki której prezętowli dany pojazd. Niech te pare zdjątek chociaż trochę przybliży klimat tej imprezy Było równierz kilka motocykli A nawet coś takiego I stały element wszelkich imprez masowych Pozdrawiam. Daro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 13 Lipca 2008 Share Napisano 13 Lipca 2008 I stały element wszelkich imprez masowych Pozdrawiam. Daro co prawda to prawda 2 fotka jest zarąbista , swoją drogą niezłe autka sie tam ukazały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 13 Lipca 2008 Autor Share Napisano 13 Lipca 2008 Naprawde bylo naczym oko zawiesić. Jestem pełen podziwu dla tych "maniaków" którym sie chce te perełki tak pielęgnować. Oby było ich jak najwięcej i jak najdłużej sie im chciało to robić. Czapki z głów!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 13 Lipca 2008 Share Napisano 13 Lipca 2008 Piękne motory też były widzę Ile bym dał za takiego Junaka,pięknie odrestaurowany co się chwali,WFM-ka też piękna nie ma co Narazie taki Junak to "strefa" marzeń ale kto wie będzie okazja to czemu by nie Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 13 Lipca 2008 Share Napisano 13 Lipca 2008 A nawet coś takiego Ten wóz wygląda jak ręcznie robiony PLYMOUTH PROWLER Fotka oryginału : Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi