Podchorąży Napisano 28 Lipca 2008 Autor Share Napisano 28 Lipca 2008 Nie tylko gąski, ale i błotniki są krzywe.. Próbowałem wygiąć w gorącej wodzie, ale nic nie szło..., a bałem się złamać. (głównie odstaje tylna część lewego błotnika) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 Błotniky były wymienialne, mało tego dość często sie gieły..nie muszą "dolegać" idealnie(byleby nie przesadzić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 29 Lipca 2008 Share Napisano 29 Lipca 2008 Na drugi raz podetnij lekko od dolu w miejscu giecia i potraktuj cyjanem (mam na mysli blotniki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podchorąży Napisano 14 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Cześć, Wyszło jak wyszło - suma sumaru model 'prosto z pudełka' - spojrzałem realnie na swoje umiejętności modelarskie - najpierw trzeba nauczyć się dobrze sklejać, szpachlować, szlifować... (w tym modelu raczej nie ma czego) To teraz malowanie - albo będę czekał na dobre czasy jak zrobie sobie kompresorek, albo bedę walczył z butlą humbrola Ps. Przepraszam za tło, ale brystol mi gdzieś się 'podział' Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Order81 Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Witam Jak bedziesz malować drobne elementy tj: koła, młotki,siekiery itp.Czhodzi mo o to czy juz skelone na modelu czy oddzielnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podchorąży Napisano 14 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Cześć, Wszystko już sklejone, młotki itd. były i tak odlane odrazu z kadłubem, a malować no to chyba niezawodnym 00 MagPola Ps. Zapasowe koła jezdne przykleiłem superglue, bo za nimi ma być kalka, takze po malowaniu poprostu je 'urwe' zamontuję kalke i znów przykleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi