Michał_86 Napisano 23 Lipca 2008 Share Napisano 23 Lipca 2008 Przedstawiam mój pierwszy (napewno nie ostatni) czołg. Krytyka mile widziana Gąsienice od razu wiem że są hm... niezrobione jak się należy. Deczko mnie zaskoczyły problemy z gumowymi gąskami. Jakiś fragment słabo widoczny? Pisać, zrobię zbliżenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kabanos Napisano 23 Lipca 2008 Share Napisano 23 Lipca 2008 Jak na pierwszy czołg, całkiem pozytywnie Z tego co widać czysto sklejony. Następnym razem prosimy zdjęcia z jakimś innym tłem:) Pozdrawiam, Mati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 Model fajny ale trochę za czysty pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi