TiroManiaK Napisano 14 Lipca 2006 Share Napisano 14 Lipca 2006 Prezentuję wam moje modele od których zaczynałem: Tutaj zrobiłem bajer światła (z diod) chociaż prawie ich nie widać Jak u wszystkich poszła mi poduszka pod kabiną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 14 Lipca 2006 Share Napisano 14 Lipca 2006 Całkiem niezłe te modele Tylko szkoda że nie pomalowane, byłby całkiem inny efekt Ale zawsze od czegoś trzeba zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 JAK BYŚ POMALOWAŁ,ZASZPACHLOAWAŁ TO BY BYŁ GIT. NIEKTÓRE ELEMENTY MASZ ŻLE PRZYKLEJONE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_MAGNUM_MJ_ Napisano 4 Grudnia 2006 Share Napisano 4 Grudnia 2006 Magnumeczka ladna lepiej wyglada z czarnm dolem:) bardziej realistycznie fakt nie pomalowane ale ja tez nie jestem w tym fachowcem i nie biore sie do tego bo to tez trzeba miec sprzet:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 5 Grudnia 2006 Share Napisano 5 Grudnia 2006 no modele dysyc ladne ale ta scania to totalny nie wypal u ciebie wyszel tak mi sie wydaje widze tam duze szpary ni i klej widac porozlewany na kabinie po prawej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi