Krzychu126 Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 Witajcie, postanowiłem wam pokazać moje trucki. Nie mam ich tyle co kolega Wojtek lub Pan tornado ale mnie się podobają i co najważniejsze jestem z nich dumny Zaprezentuję wam cztery modele (piąty w trakcie budowy) Pierwszy z wszystkich to Volvo FH12 XL70!! Pierwszy w kolekcji, ale nie pierwszy ogólnie bo już dobre parę lat temu (byłem jeszcze mały i sklejałem samoloty) dostałem na urodziny model Volvo FH12 "Eddie Stobart LTD" to była maszyna... ale potem po jakimś czasie ułamała się tylna zawiecha i niepamiętam nawet ale w jakiś sposób model wylądował w kawałkach które sobie odłożyłem (wszyściutkie) jednakże rodzice kiedy robili pożądek w szawce w której te części się znajdowały stwierdzili że to śmieci i wywalili... taka sobie smutna historia... Volvo FH12 XL70 Następny jest Daf 95XF + cysterna Topas Peterbilt 377 A/E Western Star pudełeczka Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 Fajne modele. Lakierowałeś je na koniec bezbarwnym i polerowałeś? Ciężarówki w takim wykoniu (artystyczne malowanie) powinny pięknie lśnić. Ogólnie wyglądają na czysto sklejone, choć DAF ma jakieś nierówności na lewym słupku. A kompleksów nie powinieneś mieć. Wszystko przychodzi w wiekiem i praktyką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 Modele fajne.Czysto sklejone.Ale jakieś takie matowe. No i tak jak kolega wyżej napisał wyczyść je albo wypolerój. Ja do swego Mana musze kupić takie pudełko ze szkła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 Bartini matowe są dlatego, że oprócz Petka pewnie nie były malowane z zewnątrz . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 27 Lipca 2008 Share Napisano 27 Lipca 2008 Ładna mała kolekcja, oby takich jak najwięcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 27 Lipca 2008 Share Napisano 27 Lipca 2008 Piękna kolekcja. Mnie osobiście i tak najbardziej podoba się Dafik z cysterną Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi