iraz Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 PRZEDSTAWIAM WAM MOJE VOLVO: VOLVO VN 670 Z FIRMY ITALERI O NUMERZE KATOLOGOWYM 3827. NUMER REJESTRACYJNY:CB 99465 ELEMENTY TUNINGUJĄCE: -ZA KABINĄ PRZEWODY DO PODPINANIA NACZEP -ZA KABINĄ DWA HALOGENY -PRZED TYLNYMI KOŁAMI DWA HALOGENY -ODBLASKI -PO BOKACH GLOBA PO DWA SYGNAŁY POWIETRZNE -NA GLOBIE ZAŁOŻYŁEM RURĘ NIKLOWANĄ A NA NIEJ DWA KOGUTY,DWA HALOGENY I MICHELINA NIKLOWANEGO ORAZ DWIE ANTENY -NA SZYBIE DAŁEM TRZY PROPORCZYKI I NAKLEJKĘ PRZECIW SŁONECZNĄ -CAŁY ŚRODEK OBKLEJIŁEM SKURZANYM MATERIAŁEM NA KLEJ -NA DESCE ROŻDZIELCZEJ GAZETKĘ"TRAILER" -ORGINALNA WERSJA TEGO VOLVA VN NIE MA SILNIKA A JA GO ZAMONTOWAŁWM -TA WERSJA MA DWIE OSIE Z TYŁU A JĄ PRZEROBIŁEM NA JEDNĄ OŚ -NIE DAŁEM SPOJLERÓW -ORGINALNA WERSJA MA RÓRĘ WYDECHOWĄ DO GÓRY A JA DAŁEM NA DOLE -ZROBIŁEM OTWIERANE I ZAYKANE DZRWI ORAZ MASKĘ TAK WYGLĄDA ORGINALNY MODEL: A TAK MOJE WERSJA MODELU: A TU ZAJEŁO 3 MIEJSCE W BYTOMIU 2006: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 Widzę że jesteś fanem Volvo, widziałem ten model w Bytomiu i bardzo mi sie podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 17 Lipca 2006 Autor Share Napisano 17 Lipca 2006 JA I MÓJ SYN JESTEŚMY FANAMI WSZYSTKICH CIĘŻARÓWEK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi