biket26 Napisano 31 Października 2022 Share Napisano 31 Października 2022 Witam. Jak w temacie odkupię lub wymienię za lotnictwo w 48 następujące modele: Eduard fokker d VIII (jak na zdjęciach) Gaspath Salmson 2a2 late type. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yardo Napisano 1 Listopada 2022 Share Napisano 1 Listopada 2022 Witam Mam Fokker D VIII (pierwsze zdjęcie), interesuje mnie Eduard 1/48 WWI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biket26 Napisano 1 Listopada 2022 Autor Share Napisano 1 Listopada 2022 Yardo niestety mam tylko lotnictwo współczesne i z II wś spit vb tamiya i hurricane mk I hobby 2000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biket26 Napisano 16 Listopada 2022 Autor Share Napisano 16 Listopada 2022 Nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi