Pan_Cerny Napisano 7 Listopada 2022 Share Napisano 7 Listopada 2022 Może ktoś kupił i już mu się uleżała na półce? Bo nadszedł czas żeby teraz poleżała na mojej. Wymienię na bilety NBP albo dragona 6252 (tiger initial). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 20 Listopada 2022 Share Napisano 20 Listopada 2022 https://www.scalemates.com/kits/rye-field-model-rm-5016-panther-ausfg-early-late-w-full-interior-sdkfz171--1118050 Tu masz aktualne oferty na scalemates. Ogłoszenie za 50eur jest z Niemiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Cerny Napisano 27 Listopada 2022 Autor Share Napisano 27 Listopada 2022 I oto jest: Zadziałało zapytanie na giełdzie FB. Ależ te pudełko jest gigantyczne! Puszka spraya dla porównania. A o ofertach na scalemates nigdy nie pomyślałem. Może dlatego że nie jestem tam zalogowany. Ktoś z nich kiedyś skorzystał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi