Mr_X Napisano 20 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2022 4 godziny temu, MayonesEXG7 napisał: Tu widać, insinia malowana nie kalki- lepiej wygląda, jak pisałem powyżej, tak spójnie. Nawet jak miękczyłem od tamki mark strong fit, to i tak efekt będzie lekko błyszczący powiedzmy- w taką satynkę wchodzi. Potraktowanym matem lakierem..i tak widać. Ale co, działaj dalej. Są jeszcze nalepki. One są matowe, ale oczywiście grubsze od kalkomanii, no ale patki kołnierzowe też nie miały zerowej grubości. Mam trochę, to przy okazji wypróbuję. W końcu robię piechotę niemiecką (2 zestawy Dragon i Tamka) i amerykańską (straszna siermięga: dwa zestawy z czasów śpiewania falsetem i fryzur afro). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_X Napisano 20 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2022 13 godzin temu, Marcin M. napisał: I to ja rozumiem, jak ma być diorama Dioramki lub mini-dioramki w swoim czasie będą. Muszę jeszcze zrobić podstawkę pod tego jeźdźca z koniem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi