szyszka Napisano 5 Grudnia 2022 Share Napisano 5 Grudnia 2022 Witam, to druga część budowy A-10A od Academy. Przepraszam ze nie dodałem aktualizacji wczoraj, ale byłem trochę zajęty malowaniem. Udało mi się od wczoraj pomalować cały samolot i przykleić miejsca podczepienia uzbrojenia. Nałożyłem kilka kalkomani, zacząłem wczoraj robić podstawkę, ale nie mam zdjęć. Dzisiaj zrobiłem kilka detali np. ciemniejsze linie podziałowe, przykleiłem rurkę na prawym skrzydle i poprawiłem malowanie w niektórych miejscach. Myślę że za niedługo będzie już skończony ale nie obiecuję ;). Dziękuję za uwagę ( jeśli coś robię źle to proszę o porady, to dopiero mój 6 model więc nie jest zbyt wybitny, zdjęcia musiałem skompresować więc jeśli jakość jest nie najlepsza to przepraszam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 5 Grudnia 2022 Share Napisano 5 Grudnia 2022 Ooo, już startuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano 5 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2022 19 minut temu, giberes napisał: Ooo, już startuje? Niestety zapomniałem go odważyć od przodu i się tak przechyla ale na podstawce będzie coś co go utrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi