boberm1 Napisano 24 Grudnia 2022 Share Napisano 24 Grudnia 2022 No. Rzutem na taśmę udało mi się dokonczyć mamuta. Wcięlo mi retrowizor na owiewce. Dorobię...po świętach 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 24 Grudnia 2022 Share Napisano 24 Grudnia 2022 Pierwsza klasa! Wygląda jak prawdziwy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 24 Grudnia 2022 Share Napisano 24 Grudnia 2022 Szkoda, że fotki "zabijają" model... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 24 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2022 @HK1885- w "realu" wyglądą ciut lepiej :-))) Ale tylko ciut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 24 Grudnia 2022 Share Napisano 24 Grudnia 2022 1 godzinę temu, boberm1 napisał: w "realu" wyglądą ciut lepiej :-))) Ale tylko ciut. Wydziwiasz... Model wygląda ciekawie tylko dobre zdjęcia w internetach to podstawa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 24 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2022 1 godzinę temu, HK1885 napisał: Wydziwiasz... Model wygląda ciekawie tylko dobre zdjęcia w internetach to podstawa.... W kwestiach obróbki zdjeć kolokwialnie "leżę i kwiczę". To co daje aparat w telefonie to max moich mozliwości plastycznych. lampki na biurku mam zamontowane na stałe - ergo - oświetlenie też "leży". Ale kupiłem biały karton , więc jakaś poprawa juz jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi