iraz Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 American Superliner MACK Z FIRMY ITALERI O NUMERZE KATALOGOWYM 3820: NUMER REJESTRACYJNY:SK 63020 ELEMENTY TUNINGUJĄCE: -POMIĘDZY TYLNYMI KOŁAMI HLAPACZE -Z TYŁU ZDERZAK -ODBLASKI -PRZEWODY DO PODPINANIA NACZEP -OSŁONY BOCZNE -ZMIENIŁEM RURY WYDECHOWE -NIE DAŁEM KANGURA TO JEST ORGINAŁ: TO JEST MOJA WERSJA MODELU: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszczyk94 Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Witam Fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 No następny który odkopuje stare tematy!!!!!!!!! Chłopie, on był napisany tzn. wysłany Pon Lip 17 2006, 15:12 <------ To jest jego data, czyli półtora roku temu. Rece opadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel5 Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Nick leszczyk mówi sam za siebie, temat z przed półtora roku <żałosne> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Może ktoś dopiero się zarejestrował i ma coś do powiedzenia. Jeśli chodzi o model to kłują w oczy kolory przewodów, zwłaszcza ten niebieski i zielony. Reszta cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 No i co ztego ze temat stary to juz model nie zasługuje na opinię ,śmieszą mnie takie komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Zobaczcie na daty wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi