cloner16 Napisano 8 Sierpnia 2008 Napisano 8 Sierpnia 2008 Ta oto figurka przeleżała 2 lata bez rąk,potem straciła jeszcze głowę, po ciężkich zmaganiach ją dokleiłem ,rok leżała w modelarskich rupieciach,ogółem jej istnienie nie było zbyt kolorowe,ponadto przyrzekałem sobie że ją kiedyś pomaluje ale nie teraz,mijał rok(jeszcze nie, brzydka jest i tyle),drugi,przeleżała tak prawie 6 lat,w końcu coś z nią trzeba było zrobić. Pierwszy pomysł zrobić z niego ofiarę olbrzyma górskiego,nie weteran artylerzysta na to nie zasługuje, to może awans!? Tak rankiem wziąłem się do pracy....... Jest to konwert , zbudowany z głowy, tułowiu , nóg artylerzysty , rąk kawalerzysty Imperium oraz green stuff'a. Zajął mi cały dzień,chyba nic pyzatym, no i ten bólu głowy(jak boli!). Robiłem go z myślą stworzenia jakiejś ładnej figurki która można było by postawić na półce a nie do gry.W ostateczności miał być jakimś bohaterem ale chyba nie wygląda na kogoś tak wysoko postawionego. Oto efekt 10 godzinnej pracy Cytuj
Treevill Napisano 8 Sierpnia 2008 Napisano 8 Sierpnia 2008 nawet fajna konwersja ... malowanie tez fajne (krew wymaga washa bo jak narazie wyglada jak keczup) ... ale jedna sprawe ci nie popuszcze :P dlaczego nie usunales z rekojesci mlota tej drugiej "łychy" czyli rekawicy plytowej ???? Cytuj
cloner16 Napisano 8 Sierpnia 2008 Autor Napisano 8 Sierpnia 2008 No właśnie miała to być ozdoba-pompon- ale niestety widać czym była w oryginale i musi zniknąć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi