cloner16 Napisano 8 Sierpnia 2008 Share Napisano 8 Sierpnia 2008 Ta oto figurka przeleżała 2 lata bez rąk,potem straciła jeszcze głowę, po ciężkich zmaganiach ją dokleiłem ,rok leżała w modelarskich rupieciach,ogółem jej istnienie nie było zbyt kolorowe,ponadto przyrzekałem sobie że ją kiedyś pomaluje ale nie teraz,mijał rok(jeszcze nie, brzydka jest i tyle),drugi,przeleżała tak prawie 6 lat,w końcu coś z nią trzeba było zrobić. Pierwszy pomysł zrobić z niego ofiarę olbrzyma górskiego,nie weteran artylerzysta na to nie zasługuje, to może awans!? Tak rankiem wziąłem się do pracy....... Jest to konwert , zbudowany z głowy, tułowiu , nóg artylerzysty , rąk kawalerzysty Imperium oraz green stuff'a. Zajął mi cały dzień,chyba nic pyzatym, no i ten bólu głowy(jak boli!). Robiłem go z myślą stworzenia jakiejś ładnej figurki która można było by postawić na półce a nie do gry.W ostateczności miał być jakimś bohaterem ale chyba nie wygląda na kogoś tak wysoko postawionego. Oto efekt 10 godzinnej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 8 Sierpnia 2008 Share Napisano 8 Sierpnia 2008 nawet fajna konwersja ... malowanie tez fajne (krew wymaga washa bo jak narazie wyglada jak keczup) ... ale jedna sprawe ci nie popuszcze :P dlaczego nie usunales z rekojesci mlota tej drugiej "łychy" czyli rekawicy plytowej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 8 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2008 No właśnie miała to być ozdoba-pompon- ale niestety widać czym była w oryginale i musi zniknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi