J35 Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 (edytowane) Cześć. Jestem nowy na tym forum. To jest jeden z moich modeli :Tiger II Porsche z Tamiyi. Model nie jest jeszcze brudziowany i nie ma zamontowanych detali. CDN... Edytowane 18 Lipca 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 gąsiennice są naprawde piękne, możesz coś więcej zdradzić jak zrobiłeś tą rdze?? Jak go przybrudzisz na tym samym poziomie to chciałbym zobaczyć więcej twoich króliczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J35 Napisano 17 Lipca 2006 Autor Share Napisano 17 Lipca 2006 wóda,suche pastele (reszta wódy do drinków) i metalizery MM A gąski to model kasten. PS Układ jezdny jest już fertisz. Pzdr. Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 Modelik na 5. ładnie pomalowany delikatne ślady eksploatacji. Co do zużycia to nie wypowiadam siębo kazdy lubi inaczej, ja wole spracowane maszynki. Gąski bardzo przyjemne i naturalne . Ja bym dał nieco polished steel na krawędzie ale to rzecz gustu;) Ale na Boga co to za szary kawał plastiku na zblizeniu silnika?? Ty weź mnie to ściągnij stamtąd ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 18 Lipca 2006 Share Napisano 18 Lipca 2006 Zainspirowałeś mnie z tymi gąskami, a jak jeszcze drinki z tego póżniej będą A fartuchy (błotniki) będą, czy tak go zostawiasz?? Mógłbyś załorzyć, tylko wyjąć ze dwie ścianki ze środka, chociaż z drugiej strony co drugi model tak ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 18 Lipca 2006 Share Napisano 18 Lipca 2006 Bardzo mi się podoba malowanie, zarówno dobór kolorów jak i sam wzór kamuflażu jaki wykonałeś. Robi wrażenie ten czołg. I taki właśnie bez błotników - gdybym był figurką alianta to bym spierdzielał do jakiegoś zacisznego bunkra Już teraz się go fajnie ogląda, jak dokończysz to będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 18 Lipca 2006 Share Napisano 18 Lipca 2006 J35 napisz coś więcej o malowaniu - z ręki? Maskowane? Aha ... mógłbyś zmienić tytuł temamtu? - dodaj po króliczku nazwę modelu, skalę i firmę - ułatwi to kiedyś wyszukanie tak ładnie zrobionego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J35 Napisano 18 Lipca 2006 Autor Share Napisano 18 Lipca 2006 Temat już zmieniłem. Model był malowany z wolnej ręki.Po pomalowaniu całości kolorem zielonym nałożyłem plamy brązowe i na koniec nałożyłem kolor żółty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 18 Lipca 2006 Share Napisano 18 Lipca 2006 Model był malowany z wolnej ręki. No to jestem pod wielkim wrażeniem. Szczególnie żółtych szlaczków. Dzięki za zmianę tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J35 Napisano 18 Lipca 2006 Autor Share Napisano 18 Lipca 2006 Powinienem ,to robić w kolejności :zielony ,żółty i brązowy na koniec. Tyle tylko, że drobinki brązowej "przybrudziłyby" żółty. A tak drobinki żółtego były niewidoczne na brązie i zieleni. Mam nadzieję że za bardzo nie namotałem Mam pytanie: Jakiej pojemności fotki można tu dawać? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 19 Lipca 2006 Share Napisano 19 Lipca 2006 Witam MNodel bardzo mi sie podoba. Jak kiedyś sobie kupie model kingtigera (a że to mó ulubiony czołg to prędzej czy później to zrobie) to chciałbym zrobić takie kamo. Naprawde bardzo mi sie podobac pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J35 Napisano 19 Lipca 2006 Autor Share Napisano 19 Lipca 2006 Dzięki Króliś ma doklejone wydechy ,linę holowniczą i postrzelany reflektor. CDN... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 19 Lipca 2006 Share Napisano 19 Lipca 2006 Chyle łba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi