martinello Napisano 23 Stycznia 2023 Share Napisano 23 Stycznia 2023 (edytowane) Witam Mam kilka modeli "pojedynczych", których nie będę kupował w innych wersjach, tak więc postanowiłem sprzedać niepotrzebne mi nadmiary, które może dla kogoś będą atrakcyjne... 1. Eduard 7458 Mig-21 MF - napisy eksploatacyjne (dla mojego modelu dokupiłem polskie): oddam za 20 pln plus przesyłka. Możliwość negocjacji ceny oraz wymiana. Wysyłka - preferuję in-post. Edytowane 2 Lutego 2023 przez martinello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 26 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2023 (edytowane) Sprzedane... Edytowane 2 Lutego 2023 przez martinello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 28 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2023 Wszystko poza 1 już porezerwowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 21 godzin temu Share Napisano 21 godzin temu Aktualny ten MF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi