gren Napisano 26 Stycznia 2023 Share Napisano 26 Stycznia 2023 Produkcja Pegaso ,nie z gatunku najnowszych bo dość długo leżakował na półce. robiony też długo - 3 przeprowadzki i parę zagubionych części . 2 błędy autora zamiast koncerza miecz lub szpada i zakończenie kopi .Zostawiłem jak było - wpadłem na projekt wykonania jeszcze jednego i tam sobie poprzerabiam jak mi pasuje. Ogólnie dobre sympatyczne klejenie . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 26 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2023 cz.II 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 27 Stycznia 2023 Share Napisano 27 Stycznia 2023 Mam wrażenie, że niektóre zdjęcia robiłeś od niechcenia - na przykład pierwsze, dziwne kadrowanie. A szkoda, bo twarz wydaje się być bardzo dobrze namalowana i aż się prosi o jakiś bliższy kadr. Podoba mi się umaszczenie konia, z kolei czerwone białkówki dom nie nie przemawiają (choć może konie, szczególnie bojowe, tak mają - nie wiem). Rząd, czaprak chyba starannie pomalowane, ale znów kadry jak z wycieczki do Pizy - nijak nie przemyślane, przypadkowe. Postaraj się, zrób zbliżenia tych rejonów, z których jesteś zadowolony, żeby można było je dobrze ocenić. Bo przy takich słabych fotkach, to nawet nie wiadomo, o czym pisać. Do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 31 Stycznia 2023 Share Napisano 31 Stycznia 2023 Za Zarukiem, ładne umaszczenie konia. Codo reszty uwag również pełna zgoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi