Radek Filipek Napisano 27 Stycznia 2023 Share Napisano 27 Stycznia 2023 (edytowane) Witajcie po prawie 10 latach! Chciałbym pokazać Wam mój pierwszy model po ogromnej przerwie i powrocie do modelarstwa. Model to Stug III B w skali 1/72 Dragona. Wykonany prosto z pudła, dla przypomnienia sobie czy cokolwiek jeszcze potrafię. Sam model przyjemny, ale mocno uproszczony układ jezdny moim zdaniem trochę nie przystoi nawet w tej skali. Niemniej nie ingerowałem, bo był to poligon przed ambitniejszymi projektami Malowany Akrylami Tamiya, finalnie pokryty lakierem satynowym Vallejo, który bardzo mi przypadł do gustu. Serdecznie Was wszystkich pozdrawiam! Radek Edytowane 27 Stycznia 2023 przez Radek Filipek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 27 Stycznia 2023 Share Napisano 27 Stycznia 2023 Super , ja bym tylko zmienił antenę na dużo cieńszą , ta wygląda jak rura do brodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 27 Stycznia 2023 Share Napisano 27 Stycznia 2023 (edytowane) https://guitarcenter.pl/catalog/gitary/struny/struny-gitarowe/daddario-pl009 tu rozwiązanie problemu z anteną po taniości , pewnie na 10 modeli starczy Edytowane 27 Stycznia 2023 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi