Olaf Napisano 29 Stycznia 2023 Share Napisano 29 Stycznia 2023 Witam wszystkich. Zaczynam dopiero swoje kroki w modelarstwie i zamierzam kupic model Yamato Tamiya 1/350 premium. Do tego chce kupic fototrawione elementy tylko nie wiem, czy kupic zestaw Lion Roar , gdzie jest 20 arkuszy, czy lepiej serie z Pontos 35003F, F1 i F2? Ktora firme polecacie ze swojego doswiadczenia. Wiem ze elementy beda drozsze od samego modelu ale chce zrobic to dokladnie i na pewno zajmie mi to duuuzo czasu. Pozdrawiam i za wszelkie rady dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek-M128 Napisano 29 Stycznia 2023 Share Napisano 29 Stycznia 2023 Zastanów się nad modelem yamato w skali 1/200 i dodatkami z Pontosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olaf Napisano 29 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2023 tez juz o tym myslalem ale problemem bedzie dla mnie gdzie go umieszcze?. Nie mam tyle miejsca aby go gdzies wyeksponowac. Poza tym ti jest wspanaily model ale wszystko dwa razy drozsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomecki Napisano 30 Stycznia 2023 Share Napisano 30 Stycznia 2023 Mam skonczony Yamato Premium z Tamiya. Polecam! Acz kolwiek jako poczatkujacemu polece cos mniej "Premium"! Ten zestaw zawiera 1500 czesci i troche to potrwa. Model jest swietny! Elementy fototrawione kupilem Eduard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olaf Napisano 30 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2023 (edytowane) 19 hours ago, Tomecki said: Mam skonczony Yamato Premium z Tamiya. Polecam! Acz kolwiek jako poczatkujacemu polece cos mniej "Premium"! Ten zestaw zawiera 1500 czesci i troche to potrwa. Model jest swietny! Elementy fototrawione kupilem Eduard. Hi Tomecki. Zamierzam poswiecic mu dużo czasu. A gdzie kupowales Eduardo? Edytowane 30 Stycznia 2023 przez Olaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomecki Napisano 31 Stycznia 2023 Share Napisano 31 Stycznia 2023 Hi Olaf, mojehobby.pl. A poklad drewniany (swietny) na scaledecks.com. Poklad jest taki jakby troche ciemniejszy. Nie jak by byl pros to ze stolarni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomecki Napisano 31 Stycznia 2023 Share Napisano 31 Stycznia 2023 W dniu 29.01.2023 o 21:59, Mirek-M128 napisał: Zastanów się nad modelem yamato w skali 1/200 i dodatkami z Pontosa. Alo Mirek, a pontos ma juz do dadatki do Yamato 1:200? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olaf Napisano 31 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2023 7 hours ago, Tomecki said: Alo Mirek, a pontos ma juz do dadatki do Yamato 1:200? Alo Tomecki :)> obacz to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomecki Napisano 31 Stycznia 2023 Share Napisano 31 Stycznia 2023 Nie wiedzialem ze juz jest. Ile groszy trzeba na to szykowac? Puki co mam mala kolejke, ale przyjdzie czas I na to! Dzieki za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olaf Napisano 1 Lutego 2023 Autor Share Napisano 1 Lutego 2023 7 hours ago, Tomecki said: Nie wiedzialem ze juz jest. Ile groszy trzeba na to szykowac? Puki co mam mala kolejke, ale przyjdzie czas I na to! Dzieki za info! Coś około 1200 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek-M128 Napisano 1 Lutego 2023 Share Napisano 1 Lutego 2023 3 godziny temu, Olaf napisał: Coś około 1200 zl Chyba żartujesz. 395$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olaf Napisano 1 Lutego 2023 Autor Share Napisano 1 Lutego 2023 1 hour ago, Mirek-M128 said: Chyba żartujesz. 395$ A nie jest to cena w australijskich dolarach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olaf Napisano 1 Lutego 2023 Autor Share Napisano 1 Lutego 2023 10 hours ago, Olaf said: A nie jest to cena w australijskich dolarach? Masz racje. U jednego kosztuje tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi