sjr Napisano 3 Lutego 2023 Share Napisano 3 Lutego 2023 Czy nie zalegają komuś jakieś kalki do polskich malowań f-16c w skali 1/72? Wydaje mi się że Techmod miał arkusz z którego można było wykonać 4 kompletne malowania - numer 72060 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 4 Lutego 2023 Share Napisano 4 Lutego 2023 Mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 4 Lutego 2023 Autor Share Napisano 4 Lutego 2023 Sytuacja jest dynamiczna, przypadkiem trafiłem na takie oto zdjęcie, które wybiło mi z głowy polskie malowania... kalki już wyleciały z USA, zobaczymy kiedy dojadą. Na razie do polskiego malowania brakuje mi i modelu i kalek, ale nie wykluczone że po weekendzie coś się zmieni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi